Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δείτε τις βαθμολογίες των πανελλαδικών







Δείτε τις βαθμολογίες των πανελλαδικών
Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 μπορούν να δουν την βαθμολογία τους στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας.

Πατήστε εδώ
Ο κάθε μαθητής μπορεί να δει τους βαθμούς του, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό του και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.....
Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠΑΛ Α και των ΕΠΑΛ Β (μαθήματα ειδικότητας) θα ανακοινωθούν αύριο, 2 Ιουλίου.
Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).
Επισημαίνεται, τέλος, ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου