Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

To “de facto” ξέπλυμα του πολιτικού που θέλει να βάλει τον Παπανδρέου φυλακή( βιντεο)

«Την ώρα που ο Παπανδρέου δικαιώνεται για όλες τις επιλογές του, δεν  υπάρχει κάποιος να ζητήσει τον λόγο στον αρχισκυλευτή, στον αρχικάπτεν της χυδαιότητας και της συκοφαντίας (εναντίον του Παπανδρέου) Καμμένο για όσα έχει πει έξι χρόνια τώρα. Αν υπάρχει ένας λόγος να ζητήσει κάποιος “special”… θεσμική συνάντηση από αυτό το κινητό πολιτικό όνειδος δεν είναι για του ζητήσει “διαβεβαιώσεις για εθνικά θέματα”, ούτε για να συζητήσει “θέματα ανάπτυξης”. Είναι για να τον ρωτήσει : Καλά ρε, ακόμα δεν έχεις τσίπα πάνω σου και να ζητήσεις μισή συγνώμη»
Αλήθεια τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι κ. κ Πετσάλνικος, Καρχιμάκης και Νιώτης όταν αποφάσισαν να πάνε να συναντήσουν τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε όσο κανείς στη συκοφάντηση, στην σκύλευση του Γιώργου Παπανδρέου;
Αλήθεια, πώς ένιωσαν σφίγγοντας το χέρι του πολιτικού που «ψέκασε με θεωρίες συνωμοσίας την κοινωνία για τον «προδότη, απατεώνα, δοσίλογο, έμμισθο broker των διεθνών τοκογλύφων, νεοταξίτη» Παπανδρέου «, που «συνειδητά μας έβαλε στο μνημόνιο, που τ΄αρπαξε από τα cds» και «πρέπει να δικαστεί και να πάει φυλακή».
Του είπανε τίποτα γι αυτά ; Και αυτός τι απάντησε; Μήπως ήπιαν “νερό και αλάτι” να ξεχαστούν;
Ικανοποιήθηκαν που από το βήμα της βουλής μετά ο Κάμμενος… μνημόνευσε τη συνάντηση τους και τους απέδωσε μάλιστα και… πολιτικό ηθικό πλεονέκτημα; Του δώσανε τέτοιο δικαίωμα; Μήπως να γίνει ο Καμμένος και “Πάπας” της παράταξης;
Ο Καμμένος βγήκε αμέσως στη βουλή και χρησιμοποίησε τη συνάντηση γιατί απλά αυτός είναι ο Καμμένος, ένα πολιτικός τυχοδιώκτης που αυτή την εποχή ψάχνει “προθύμους ή θύματα” για να “ξεπλυθεί” και να το παίξει πολιτικός… εθνικού διαμετρήματος! Αυτός ο… “πρύτανης” του εθνικού διχασμού!
Μέσα από τη συνάντηση αυτή ο Καμμένος βρήκε μια ακόμη ευκαιρία να ξεπλύθεί και να παραδόθεί τίμιος, αμόλυντος και εθνική υπουργάρα των πέντε ηπείρων και των πέντε θαλασσών ο οποίος συναντάται (αμαλάχει) με στελέχη κόμματος του οποίου τον πρόεδρο θέλει να κλείσει φυλακή (και δεν τρέχει και τίποτα που τα πε).
Και τα πε, και δεν τα παίρνει πίσω και του ζητάνε και συνάντηση!! Ότι πρέπει για το ακροατήριο που έχει δηλητηριάσει τόσα χρόνια με τις… μπανανοθεωρίες συνομωσίας του.
Ήθελαν – λέει – να μεταφέρουν το μήνυμα του Δήμου Ρόδου… Ήταν – λέει – θεσμική συνάντηση! Μάλιστα… Μόνο που ο Κάμμενος δεν είναι οποιοσδήποτε υπουργός… Τι να κάνουμε!
Είναι προφανές βέβαια οτι… του τρίξανε τα δόντια. Και ο Καμμένος έγινε αρνάκι και έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη αυτά που ειπώθηκαν από τους συνομιλητές του! Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες συναντήσεις που δεν έχουν κανένα νόημα και στήνονται για τη φωτογραφία. Πόσο μάλλον όταν είναι συνάντηση με τον Καμμένο!
Στο τέλος του ρεπορτάζ(;) που κυκλοφορεί  ολοκληρώνεται η de facto «αγιοποίηση» του Καμμένου : «Ο ΥΕΘΑ… διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός των περιπολιών θα περιλαμβάνει και όλο το χώρο του Νότιου Αιγαίου, αναπτύσσοντας την αναγκαία «ομπρέλα» ελέγχου προσφύγων και μεταναστών».
Αφού το διαβεβαίωσε ο Καμμενος όλα οκ! Και ας διαφημιστεί “η διαβεβαίωσή του”  για να ηρεμήσουν οι Ροδίτες… Ναι, πλέον οι Ροδίτες θα κοιμούνται ήσυχοι μετά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε μέσω των τριών ο Καμμένος…
Η κίνησή τους φυσικά έχει προκαλέσει σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια στον χώρο των παπανδρεικών σε όλη την Ελλάδα. Άλλοι πιο φωναχτά… άλλοι λιγότερο…
Την ώρα που ο Παπανδρέου δικαιώνεται για όλες τις επιλογές του, δεν  υπάρχει κάποιος να ζητήσει τον λόγο στον αρχισκυλευτή, στον αρχικάπτεν της χυδαιότητας και της συκοφαντίας (εναντίον του Παπανδρέου) Καμμένο για όσα έχει πει έξι χρόνια τώρα.
Αν υπάρχει ένας λόγος να ζητήσει κάποιος “special”… θεσμική συνάντηση από αυτό το κινητό πολιτικό όνειδος δεν είναι για του ζητήσει “διαβεβαιώσεις για εθνικά θέματα”, ούτε για να συζητήσει “θέματα ανάπτυξης”.
Είναι για να τον ρωτήσει : “Καλά ρε, ακόμα δεν έχεις τσίπα πάνω σου και να ζητήσεις μισή συγνώμη” .
ΥΓ1. Αλήθεια να ρωτήσω “είναι ο Κάμμενος ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης;”
ΥΓ2. Μήπως να κανονιστεί και ένα.. θεσμικό ραντεβού με τον Φαλτσιανί;
ΥΓ. 3 Παρακάτω δυο βίντεο του «θεσμικού» (πλέον) Π. Καμμένου που προφυλάσσουν και δεν σκυλεύουν την μνήμη και την λογική. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου