Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στο γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ

Με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στο γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ
Με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα, βρέθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Ιγγλέζη, αγρότες του νομού Χαλκιδικής.
«Της ζητήσαμε να μην ψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και φορολογικό, γιατί με αυτήν της την κίνηση θα καταδικάσει τον πρωτογενή τομέα στη χώρα», υπογράμμισε, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στον κόμβο Μουδανιών, Βαγγέλης Μισαηλίδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρόκειται για προσχέδια και συμπλήρωσε ότι θα έχουν την ξεκάθαρή της απάντηση μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. «Θα πάμε ξανά να τη δούμε λοιπόν και να μάθουμε την απάντησή της, έτσι ώστε να ξέρουμε και εμείς τι θα ψηφίσουμε όταν θα γίνουν και πάλι εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Μισαηλίδης.
Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα μπλόκα στον νομό Χαλκιδικής, ο ίδιος είπε ότι «το απόγευμα έπεται γενική συνέλευση και στη διάρκειά της θα ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας». Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η απόφαση που θα ληφθεί «μάλλον θα αφορά στην αναχώρησή μας, αύριο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή φωτογραφιών: halkidikinow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου