Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών [βίντεο]

Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών [βίντεο]                 

Είναι ένα από τα θύματα του κυκλώματος εκβιαστών. Είναι η γυναίκα που έφτασε μέχρι τις Αρχές για να καταγγείλει τα πάντα, οδηγώντας στη σύλληψη του εκδότη και των δύο δημοσιογράφων, όταν απείλησαν τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της.
Το όνομά της είναι Αμαλία Κάντζου και είναι η επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ. Τώρα που οι εκβιαστές της έχουν συλληφθεί και απειλούνται ακόμη και με ισόβια κάθειρξη, η κα Κάντζου βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό της και τη στήριξαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να καταγγείλει τα πάντα όταν οι εκβιαστές της απείλησαν το παιδί της. Το βράδυ της Τετάρτης (24.02.106) μιλώντας στο κανάλι SBC ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Τμήματος Εκβιαστών.
«Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του Τμήματος Εκβιαστών για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου. Είναι παιδιά που οι μισθοί τους είναι πολύ μικροί, έχουν όμως σθένος και δύναμη. Πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω πίσω και με στήριξαν ψυχολογικά», είπε.
Δείτε το video που έχει ανέβει στη σελίδα των Παραπολιτικών:http://www.iefimerida.gr/news/253009/ayti-einai-i-gynaika-poy
Πηγή: Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε το κύκλωμα εκβιαστών [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/253009/ayti-einai-i-gynaika-poy-katiggeile-kykloma-ekviaston-vinteo#ixzz41CvUtvmv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου