Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ»Κουρουμπλής: Εγώ πάντως δεν βλέπω την διαφορά μας από την ΝΔ [βίντεο]

Κουρουμπλής: Εγώ πάντως δεν βλέπω την διαφορά μας από την ΝΔ [βίντεο]



Ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά καταθέτοντας την άποψη του για μια σειρά θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας.
Η χιουμοριστική απάντηση του όμως στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφεται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις υπέρ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έκανε αίσθηση.
Ο δημοσιογράφος κάλεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοκοπικά ευρήματα, λέγοντάς του «βλέπω κι εγώ γκάλοπ, τι να κάνω να μην τα δω τα γκάλοπ;». Τότε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απάντησε με σαρκασμό: «Εγώ πάντως δεν βλέπω και ως εκ τούτου δεν το βλέπω».
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΙ και το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 6,5% στην πρόθεση ψήφου, καθώς και να προηγείται στην παράσταση νίκης, αλλά και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Αλλη δημοσκόπηση, της Metron Analysis, δείχνει την ΝΔ 4,3% μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και σε όλα τα άλλα θέματα της επικαιρότητας. Αναλυτικά ο κύριος Κουρουμπλής αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε πως η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση των αγροτών και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.
Μιλώντας για το μέλλον της κυβέρνησης και τις πιέσεις που τις ασκούνται τόσο για το φορολογικό όσο και για το κρίσιμο μεταναστευτικό ζήτημα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε «η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε».
Για το μεταναστευτικό ζήτημα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».
Δείτε το βίντεο, με το επίμαχο σημείο στο 21:40-21:50
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου