Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πεταλωτής: «Χωρίς αντιστοίχιση στην κοινωνία, το μόνο που ενισχύεται είναι η άλλη πλευρά του λόφου»

Το Συνέδριο του Ποταμιού και τις «ζυμώσεις» στον χώρο της Κεντροαριστεράς σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην υφυπουργός και εκπρόσωπος του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Πεταλωτής.

«Να είσαι το νεώτερο κόμμα της Βουλής, να διαθέτεις ως μονάδες από τα αξιολογότερα στελέχη της ελληνικής κοινωνίας, να πιστεύεις σε αρκετές πολιτικές καινοτομίες, να κάνεις Συνέδριο, να καλείς εκπροσώπους, να έρχονται οι αρχηγοί, να έρχονται πρώην πρωθυπουργοί και να ξέρεις ότι κάθε καλή κουβέντα που ακούς και κάθε χειραψία εμμέσως πλην σαφώς υποδηλώνει την προσδοκία τους να διαλυθείς για να μοιράσουν τα ιμάτιά σου», γράφει αρχικά ο κ. Πεταλωτής και συνεχίζει: «Και τα στελέχη σου, σε γενικές γραμμές, να έχουν ήδη σχεδόν προαποφασίσει πού θα ενταχθούν. Εκτός αν τα κερδίσει ο μη κεντροαριστερός Μητσοτάκης , ο οποίος όμως ξεκαθάρισε προς όλους ότι ‘’είμαστε στην ίδια μεριά του λόφου’’. Έτσι νομίζει δηλαδή».
«Προσωπικά χάρηκα που έχουν πέσει πολλοί κομματικοί φραγμοί και τουλάχιστον δημοσίως υπάρχει συνεννόηση του λεγόμενου ‘’χώρου’’, όσοι όμως ενθουσιάζονται με τις εικονικές συγκολλήσεις και συνευρέσεις, όπως και όσοι μιλάνε για ενότητα για να τσιμπήσουν απλώς στελέχη από όμορα κόμματα ας έχουν υπόψιν ότι χωρίς αντιστοίχιση στην κοινωνία – κάτι που ήταν τελικά καταλυτικό και για το ΠΟΤΑΜΙ – το μόνο που ίσως καταφέρουν , ελλείψει πολιτικής ουσίας σε όλα αυτά, είναι να ενισχύουν την «άλλη πλευρά του λόφου» , που έχει χώρο για πολλές προτιμήσεις, από την ‘’συμμορία’’ της Χρυσής Αυγής και τον Λεβέντη μέχρι ΣΥΡΙΖΑ κλπ», επισημαίνει ο ίδιος και καταλήγει: «Το ίδιο ισχύει και για όσους αντιπροτείνουν στην ‘’λαίλαπα’’, που ζούμε , κυβερνήσεις «όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων » ή κοινώς κυβέρνηση αχταρμά χωρίς σχέδιο, πρόγραμμα, ιδεολογία και όραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου