Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"Πηγαίνετε να λιαστείτε"...



ΒΙΝΤΕΟ...

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την προεδρεύουσα της διαδικασίας Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Τα...
πνεύματα οξύνθηκαν μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην Θεανώ Φωτίου με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τον λόγο πήρε η Τασία Χριστοφιλοπούλου, ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».

Ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία ανέφερε: «Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου