Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πηγές Μαξίμου: Κακούργημα αν έχει ηχογραφηθεί η συνάντηση Τσίπρα με τον Ψυχάρη

Με πολύ σκληρό αλλά και προειδοποιητικό ύφος κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται το iefimerida απαντούν στο ενδεχόμενο ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης να δημοσιοποιήσει μυστικά καταγεγραμμένο υλικό, έτσι όπως τουλάχιστο ερμηνεύονται από πολλούς αναφορές στα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα από πλευράς του.
«Υπενθυμίζεται ότι αποτελεί κακούργημα όποιος το κάνει, να πάει και μέσα» λένε χαρακτηριστικά ενώ αναφορικά με τον τρόπο που αναδείχτηκε το θέμα από το ΒΗΜΑ υποστηρίζουν ότι «αποτελεί ευθεία απειλή και ευθεία προσβολή προς τον πρωθυπουργό. Ας εξακολουθήσει. Θα έχουμε και άλλα. Μπαίνει ζήτημα Δικαιοσύνης αν ένας, επειδή έχει ένας έντυπο, θέλει να εκβιάζει τον πρωθυπουργό της χώρας».
Φαίνεται ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη σύγκρουση μέχρι τέλους καθώς εκτιμά ότι η επίθεση από το δημοσιογραφικό συγκρότημα δείχνει «έλλειψη ψυχραιμίας» ενώ -όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές: «Πρέπει να αποδομηθεί όλο το σύστημα της διαπλοκής, και να ελεύθερη να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, χωρίς να μπλοκάρεται όπως ίσως γινόταν στο παρελθόν. Στόχος της διαπλοκής είναι να φανεί ότι όλοι είναι ίδιοι».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου