Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Προφυλακιστέος ο Μουσσάς... Ελεύθεροι με εγγύηση Μαυρίκος και Φράγκου


Ελεύθεροι με εγγύηση Μαυρίκος και Φράγκου...

«Αλληλοκαρφώνονται» οι κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι στη ζοφερή υπόθεση των εκβιασμών, με «φόντο» την αποκόμιση εσόδων από το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας.

Οι...
απολογίες των Μουσσά, Μαυρίκου και Φράγκου ολοκληρώθηκαν και, στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν τα εξής:

- Προφυλακιστέος ο Παναγιώτης Μουσσάς
- Ελεύθεροι, με εγγύηση 50.000 ευρώ έκαστος και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, οι Παναγιώτης Μαυρίκος και Χρήστος Φράγκου.

Νωρίτερα, τα ...μαχαίρια βγήκαν μεταξύ των δυο κατηγορουμένων, Παναγιώτη Μαύρικου εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και Παν. Μουσσά, δημοσιογράφου. Πρώτος μπήκε στο γραφείο του 1ου εδικού ανακριτή ο κατηγορούμενος Παν. Μουσσάς, ο οποίος απολογήθηκε επί περίπου πέντε ώρες.

Οι δυο κατηγορούμενοι -όπως και ο Χρ. Φράγκου συγκατηγορούμενός τους- έδωσαν από το πρωί απολογίες για βαρύτατες κατηγορίες -εκβίαση, εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, που επισύρουν ακόμη και την ποινή των ισοβίων. Έδωσαν δε τις εξηγήσεις τους χωρίς την παρουσία των δικηγόρων τους μετά την άρνηση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) να χορηγήσει άδεια στους συνηγόρους για να παρασταθούν στην ανάκριση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου