Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες καλούν τον Ηγουμενίδη να ζητήσει συγγνώμη για τη λέξη "αποβράσματα"Μάλιστα, διευκρίνισε ότι στις εκλογές ψήφισε τόσο τον κ Ηγουμενίδη όσο και τον κ. Μιχελογιαννάκη. - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες καλούν τον Ηγουμενίδη να ζητήσει συγγνώμη για τη λέξη αποβράσματα - ΒΙΝΤΕΟ
Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους αγρότες κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ηγουμενίδης, ο αγροτοσυνδικαλιστής Μιχάλης Λεονταράκης.
Ο αγρότης μίλησε στο ΜΕGA και αναφέρθηκε στη δήλωση του κ. Ηγουμενίδη ο οποίος χαρακτήρισε όσους του είχαν επιτεθεί φραστικά έξω από τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης ως «αποβράσματα», λέγοντας: "Με ξεγέλασε ο ΣΥΡΙΖΑ να μου υπόσχεται προεκλογικά 12.000 αφορολόγητο, ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ότι θα σκίσει τα μνημόνια κι εγώ τους πίστεψα και τους ψήφισα. Και σε έξι μήνες ανέτρεψαν δύο φορές αυτά που έλεγαν γιατί είναι ψεύτες, το όχι το μετέτραψαν σε ναι και έρχεται τώρα ο κ. Ηγουμενίδης και μας βρίζει και από πάνω".
Μάλιστα, διευκρίνισε ότι στις εκλογές ψήφισε τόσο τον κ Ηγουμενίδη όσο και τον κ. Μιχελογιαννάκη.
"Μας προκάλεσε και συνεχίζει να μας προκαλεί. Θέλω να ζητήσει δημόσια συγγνώμη . Αυτό που είπε, η λέξη "αποβράσματα" για εμάς είναι η χειρότερη βρισιά που μπορούσε να πει" τόνισε.
Παράλληλα, ο κ. Λεονταράκης ανέφερε ότι από τη δική του την πλευρά παίρνει πίσω τη φράση "θα σου πάρω το κεφάλι" που είχε πει στον κ. Ηγουμενίδη.

Δείτε το βίντεο από το MEGA



Σημειώνεται ότι ο κ Ηγουμενίδης μετά την τηλεοπτική συνέντευξή του όπου χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό "αποβράσματα" έκανε διευκρινιστική γραπτή δήλωση:     «Έχω επανειλημμένως υπογραμμίσει, εντός και εκτός Κοινοβουλίου και σε όλους τους τόνους, ότι οι αγρότες είναι η φωνή της κοινωνίας και παράλληλα η δύναμη μας στις διαπραγματεύσεις. Ο διάλογος είναι ζωντανός και συνεχής με το σύνολο των αγροτών, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι ακραίες αντιδημοκρατικές και μεμονωμένες ενέργειες ούτε ταυτίζονται, ούτε εκφράζουν τους αγρότες. Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω προσωπική διαφορά με κανέναν από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου – δεν γνωρίζω άλλωστε  προσωπικά σχεδόν κανέναν - και ούτε πρέπει τέτοιες ενέργειες να αντιμετωπίζονται ως προσωπικές αντιπαραθέσεις. Πρέπει να καταδικάζονται και να απομονώνονται πολιτικά από όλους».
Διαβάστε επίσης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου