Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

O Αρτινός πρόεδρος του Παναιτωλικού πρωτοπορεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

sup-kostoulas


Ο Φώτης Κωστούλας απ’ το Ρωμανό Άρτας, δημιούργησε το πρότυπο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού και οδηγεί την ομάδα του Αγρινίου σε ευρωπαϊκά πρότυπα!
Γνωστές είναι οι υποδομές που έχει δημιουργήσει στο Δοκίμι Αγρινίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας… Αν αυτές τις υποδομές, τις έχεις ακούσει και δεν τις έχει επισκεφτεί, είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να έχεις υπ’ όψιν σου την πραγματική εικόνα…

03
Ο Φώτης Κωστούλας, ένας ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος, φέρει την καταγωγή του, απ’ τα Τζουμέρκα και πιό συγκεκριμένα απ’ το χωριό Ρωμανό, καταξιώθηκε επιχειρηματικά στην Σουηδία και ήρθε στην πατρίδα για να επενδύσει, με σωφροσύνη και μεθοδικότητα. Για τον λόγο αυτό, έφτασε και στο αποτέλεσμα, το οποίο είχαμε την τύχη να δούμε, κατά την επίσκεψη που κάναμε προχθές και βεβαίως ιδιαίτερη τιμή μας έκανε και η φιλική συζήτηση που είχαμε μαζί του.
Χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση και πολλή συζήτηση, αντιλαμβάνεσαι ότι ο άνθρωπος για να δημιουργεί ευρωπαϊκές υποδομές σε μια επαρχιακή πόλη, με μια ιστορική ομάδα βεβαίως, έχει την άποψη (σ.σ. το έχει αποδείξει και στο παρελθόν) πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να είναι αυτό που είναι σήμερα και για να μην είναι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχουν οι υποδομές και η νοικοκυροσύνη… Αυτά τα χαρακτηριστικά, τα διαπιστώνεις, απ’ την πρώτη ματιά, βρισκόμενος ακόμη έξω απ’ τις εγκαταστάσεις.
Ο ίδιος μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις, που απλώνονται σε τέτοια έκταση και καθώς περπατάς και περπατάς και η ξενάγηση τελειωμό δεν έχει… Τέσσερα μικρότερα γήπεδα, όπου γίνονται οι προπονήσεις και ανάλογα τον χαρακτήρα της προπόνησης, χρησιμοποιείται το κατάλληλο γήπεδο. Για να πάμε στο Γυμναστήριο, που είναι τεράστιο και δεν λείπει τίποτα, απ’ όσα η σύγχρονη φυσιοθεραπευτική απαιτεί και όσα η τεχνολογία έχει να προσφέρει. Ειδικές αίθουσες, για τις ανάλογες ασκήσεις και τα απαιτούμενα προγράμματα, είναι σίγουρο πως, η τόση καλή διάθεση του προέδρου να παρέχει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τα πάντα, θα μιλάει λίγο περισσότερο και στο φιλότιμο των ποδοσφαιριστών.
Και τι δεν είδαμε… Σάουνες… Βάρη… Όλα υπάρχουν εκεί και όπως ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο κ. Κωστούλας, οι φυσικοθεραπευτές όλο και περισσότερα μηχανήματα ζητούν.
Στις εγκαταστάσεις του το EMILEON Sport Center περιλαμβάνει:
Γήπεδο 11Χ11 (115Χ75 μ.) με φυσικό τάπητα,  11Χ11 (94Χ63 μ.) με φυσικό τάπητα.
Γήπεδο 11Χ11 (94Χ63 μ.) με συνθετικό τάπητα,  8Χ8 (66,40Χ42,20 μ.) με συνθετικό τάπητα.
Γήπεδο 8Χ8 (66Χ42 μ.) με συνθετικό τάπητα, 5Χ5 (42,20Χ22,80 μ.) με συνθετικό τάπητα.
Επίσης περιλαμβάνει Γραφεία, Ιατρείο – Φυσικοθεραπευτήριο, Υδρομασάζ – Σάουνα, Αίθουσα οργάνων γυμναστικής – Αποδυτήρια, Αίθουσα προβολής – ομιλιών, Γήπεδα Beach Volley – Beach Handball, Διαδρομές για τζόκιν, περπάτημα, ποδήλατο και Παιδικές χαρές.
Μας δημιουργεί την καλύτερη εντύπωση, η ηρεμία που μεταδίδει με τον λόγο του ο Φώτης Κωστούλας, που σημαίνει ότι ο ίδιος είναι πλήρως κατασταλαγμένος, για το τι θέλει να προσφέρει, μέσα απ’ την τεράστια επένδυση που έκανε στο Αγρίνιο (σ.σ. ας σκεφτούμε οι αρτινοί, αν αυτή η επένδυση μπορούσε να γίνει στην Άρτα…) και πως να το προσφέρει. Υπό τις συνθήκες της πλήρους διαφάνειας, που είναι και η βασική προϋπόθεση, για να αναβαθμιστεί και να αγγίξει την αξιοπρέπεια, το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επιβεβλημένη ερώτηση, προς τον Τζουμερκιώτη πρόεδρο του Παναιτωλικού, αν είχε την στήριξη του κόσμου του Αγρινίου στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε και που ο ίδιος πλήρωσε με τα δικά του λεφτά… Με καλό τρόπο, απέφυγε την απάντηση, αλλά στην συνέχεια της συζήτησης, έκανε αναφορά στην μεμψιμοιρία του κόσμου, σημειώνοντας πως και στο Αγρίνιο, κάποιοι δημιούργησαν τον ΑΟ Αγρινίου, για να ανταγωνιστεί τον Παναιτωλικό…
Untitled-5
04
10
09
gnomiartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου