Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Πεταλωτής: «Διώκονται αυτοί που αποκατέστησαν το κύρος χώρας και επιβραβεύονται αυτοί που με πλαστά στοιχεία εξαπατούσαν»

Η εκλογή των κ. Σαμαρά και Τσίπρα είχε αντιμνημονιακό χαρακτήρα και η υπόθεση αντιμνημόνιο, όχι απλά έχτισε πολιτικές καριέρες, αλλά δημιούργησε πρωθυπουργούς, με αποτέλεσμα να έρχονται χειρότερα μνημόνια και ενώ είμαστε στον 9ο χρόνο κρίσης δεν έχουμε προοπτική εξόδου, δήλωσε στον «ΣΚΑΙ» ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τη σημερινή επέτειο ενός έτους από την υπογραφή της τελευταίας συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα του «Βήματος» που αναφέρει ότι η απάτη της απογραφής του 2004 και όχι οι υπολογισμοί της ΕΛΣΤΑΤ το 2009 οδήγησε την Ελλάδα στο μνημόνιο, τόνισε ότι είναι παράδοξο να διώκονται αυτοί που αποκατέστησαν το κύρος χώρας και να επιβραβεύονται αυτοί που με πλαστά στοιχεία εξαπατούσαν τις ευρωπαϊκές Αρχές και τους Έλληνες πολίτες.
Λιθοβολούν μια κυβέρνηση που προσπαθούσε να στηρίξει τη χώρα, λοιδορώντας τον τότε πρωθυπουργό, είπε ο κ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι αν αποφεύγονταν όλα αυτά, σήμερα θα είχαμε βγει από την κρίση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος.
Ο κ. Πεταλωτής εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι δυστυχώς είναι άλαλος και δεν μίλησε την πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι όταν είδε πως χάνει την εξουσία, θυμήθηκε να γίνει σοβαρός πρωθυπουργός. Εκτίμησε δε, ότι κάποιοι από τους συνεργάτες του προσπαθούν να τον επαναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου