Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Θερμοπληξία η αιτία της τραγωδίας στην Ηλεία;...

thermopliksia-i-aitia-tis-tragwdias-stin-ileia


Σε θερμοπληξία τελικά αποδίδονται τα αίτια του θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί στις...
16 Ιουλίου 2016 από την Ηλεία, όπου είχαν πάει οδικώς από την Αθήνα για καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή.

Κατά τον ιατροδικαστή που διέγνωσε θερμοπληξία και εξάντληση και αστυνομικές πηγές,  πατέρας και κόρη πιθανώς χάθηκαν στην ερημιά και εξαντλήθηκαν οι δυνάμεις τους. Καθώς δε γνώριζαν τους δρόμους της περιοχής,  πιθανότατα αποπροσανατολίστηκαν στο δρόμο για το σπίτι όπου παραθέριζαν στην Ανδραβίδα.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αρχές, αφού δε βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, όπως και το γεγονός ότι βρέθηκαν αφυδατωμένοι.

Το αυτοκίνητό τους –μάρκας Hyundai- βρέθηκε χθες το πρωί ύστερα από 23 ημέρες αναζήτησης από ένα βοσκό στη θέση Μπόρσι. Τα  πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ο πατέρας ήταν καθισμένος στη θέση του οδηγού ενώ η κόρη του εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων από το όχημα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Ελένη Λοϊζίδη έχοντας περισσότερες δυνάμεις από τον πατέρα της πέθανε καθώς προσπαθούσε να βρει κάποιον για να ζητήσει βοήθεια. Στα χέρια της είχε ένα μπουκάλι νερό. Οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο να συνέβη κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πάρουν το δρόμο του γυρισμού.

Η τελευταία φορά που πατέρας και κόρη εθεάθησαν ζωντανοί ήταν σε μία εκκλησία όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον εσπερινό. Η οικογένεια Λοϊζίδη περιγράφεται ως φιλήσυχη, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η 44χρονη Ελένη ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή με ηρεμιστικά χάπια λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε...

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου