Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε για την Στεφανίδη (video)

Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε για την Στεφανίδη (video)Με ένα πλατύ χαμόγελο και φανερά συγκινημένη, η Κατερίνα Στεφανίδη παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο στην απονομή που έγινε στο «Ζοάο Χαβελάνζε» σιγοτραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.  Μια μία μέρα καθυστέρηση, ας όψεται το πρόγραμμα, η Κατερίνα Στεφανίδη παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο για την πρωτιά της στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.


Με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά και εμφανή τη συγκίνησή της, η 26χρονη πρωταθλήτρια ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και σιγοτραγούδησε τον εθνικό ύμνο που ακούστηκε, προς τιμήν της, στο «Ζοάο Χαβελάνζε».

Δίπλα στη Στεφανίδη, που είναι διπλά χαρούμενη μιας και θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην αυριανή τελετή λήξης, ήταν η αργυρή Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) και η χάλκινη Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία).

Το μετάλλιο απένειμε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια μια γυναίκα-θρύλος του στίβου, η Πολωνή Ιρένα Σεβίσκα.        http://webtv.ert.gr/katigories/athlitika/21avg2016-o-ethnikos-imnos-akoustike-gia-tin-katerina-stefanidi-pou-pire-to-chriso-sto-epi-konto/     
        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου