Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

«Χόρτασαν» θέαμα στην Τρίπολη

«Χόρτασαν» θέαμα στην Τρίπολη

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς στην Τρίπολη, Αστέρας και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και έδειξαν σε καλή κατάσταση, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας. Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην αρκαδική πρωτεύουσα και έδειξαν πανέτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις τους, όταν ελεήσουν να ξεκινήσουν αυτές, προσφέροντας απλόχερα θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Ουάρντα με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σεφίλ) στο 21’ έκανε το 0-1. Στο 52’, ο Ιωαννίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 για τον Αστέρα.

Στο 74’ ο Καλτσάς με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους Αρκάδες. Στο 82’, ο Φερέιρα με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στις καθυστερήσεις, ο Ουάρντα σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα.


ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι (62’ Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76’ Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83’ Νάτσης), Δημούτσος (76’ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62’ Καλτσάς), Φερνάντες (62’ Τσιλιανίδης), Τσάβες (62’ Τσουκαλάς), Μάσα (76’ Τσιώλης), Ιωαννίδης (62’ Γκοντό)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68’ Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81’ Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88’ Μαλής), Μουνιός (57’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόφσκι (59’ Τομανέ)             

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου