Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης που καταπλακώθηκε από βράχο...



ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Μια απρόσμενη στιγμή θα στοιχειώνει τα όνειρα της μικρής αδελφής της Παρασκευής Τσιντώνη, που σκοτώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν βράχος έπεσε πάνω της.
 Η Αναστασία Τσιντώνη είδε...
μπροστά στα μάτια της να πεθαίνει η αγαπημένη της αδερφή, όταν μαζί με μια άλλη φίλη τους περπατούσαν αμέριμνες στην περιοχή Πολυλιμνίου Μεσσηνίας για να κολυμπήσουν στους παραδεισένιους καταρράκτες.

Η βροχόπτωση που είχε προηγηθεί ήταν αρκετή ώστε να αποκολληθούν βράχια και πέτρες και να πέσουν στη χαράδρα. Ένας από αυτούς τους βράχους έπεσε στα τρία ανύποπτα κορίτσια και τα χτύπησε. Η Παρασκευή πέθανε ακαριαία, ενώ η αδερφή της Αναστασία και η φίλη τους, Έλενα, τραυματίστηκαν.

Η χαρά της οικογένειας Τσιντώνη που πριν από δεκαπέντε ημέρες γιόρταζε το πτυχίο της Παρασκευής έγινε θρήνος μετά το απίστευτο δυστύχημα στη Μεσσηνία, εκεί που είχαν πάει οι κόρες της οικογένειας για να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών με φίλη τους.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο protothema.gr για τη στιγμή που τους άλλαξε τη ζωή. «Το έχασα το κοριτσάκι μου, την Παρασκευούλα μου. Είχε πάει διακοπές μαζί με την αδερφή της σε μια φίλη τους, στη Μεσσηνία. Πρώτη φορά θα πήγαιναν σε εκείνο το μέρος με τους καταρράκτες και τις λίμνες. Μπροστά προχωρούσε η Παρασκευή, πίσω η αδερφή της και πίσω από την αδερφή της η φίλη τους, η Έλενα. Ξαφνικά έγινε κατολίσθηση και ο βράχος έπεσε πάνω τους. Από το χτύπημα η Παρασκευούλα μου πέθανε ακαριαία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω... τη διέλυσε. Κεφάλι, πόδια, χέρια όλο το κορμάκι της καταπλακώθηκε από το βράχο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της άλλης μου της κόρης και της φίλης τους. Η αδερφή της τραυματίστηκε ελαφρά και προσπάθησε να σηκώσει την Παρασκευή αλλά μάταια. Η Παρασκευή δεν ζούσε».

Όπως είπε στο protothema.gr ο κ. Τσιντώνης η Αναστασία είναι σε κατάσταση σοκ και της έχουν χορηγηθεί φάρμακα. Μόλις μπορέσει θα μιλήσει για το τι ακριβώς έγινε.


Η άτυχη Πατρινή Παρασκευή Τσιντώνη 


Η 25χρονη που τραυματίστηκε


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου