Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Παπαγγελή...

papaggeli-bogdanos

κάνει μήνυση στον Μπογδάνο...

Νομικά εναντίον του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου ανακοινώνει ότι θα κινηθεί η γνωστή Ονεδίτισσα Έλλη Παπαγγελή με...
αφορμή κείμενο που έγραψε ο δημοσιογράφος στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Το “Παραιτηθείτε” δεν γεννήθηκε από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι και λοιπούς κομματικούς φορείς. Διότι, μεταξύ άλλων, οι προαναφερθέντες είναι μάλλον ανίκανοι να οργανωθούν αποτελεσματικά σε μεταξύ τους συνεννόηση.

Για το “Παραιτηθείτε” ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απηυδισμένοι από το ψέμα και τον καθεστωτισμό, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Όμως, αυτά έχει η δημοκρατία. Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Έλλης Παπαγγελή».

Η Έλλη Παπαγγελή, που στο παρελθόν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο για τις σέξι εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της, αλλά και για τις απόψεις που εξέφραζε περί ιστορίας και πολιτικής, δήλωσε στο ένθετο TV κους κους του κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου ότι κινείται ήδη νομικά, για τα όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ μίλησε και για τις πρώτες κριτικές σχετικά με την τηλεοπτική της παρουσία.

«Στην αρχή με πείραξε, ήμουν αρκετά στεναχωρημένη γιατί δεν ήμουν συνηθισμένη στην έκθεση και στη δημοσιότητα. Πλέον, έχω στο μυαλό μου ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δεν με αφορά το να με κρίνουν άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν. Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του δουλειά και όχι το πώς θα σχολιάσει τον διπλανό του, όλα θα ήταν καλύτερα», αναφέρει.

Αποκαλύπτει δε σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ! Κινούμαι, ήδη, νομικά και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω»...

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου