Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με Παναιτωλικό (1-0)

sup-pas-panai-filikoΤην ήττα με 1-0 γνώρισε στα Γιάννενα από τον τοπικό Πας ο Παναιτωλικός στο πρώτο δυνατό φιλικό που έδωσε στην Ελλάδα μετά  την επιστροφή του από την Ιταλία.
Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη που αντιμετώπισε τον πιο έτοιμο Πας που ήδη μετρά 4 επισήμους αγώνες στην Ευρώπη στάθηκε αρκετά καλά κυρίως στο μεσοεπιθετικο κομμάτι, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.   Απόντες για τον Παναιτωλικό ήταν οι τραυματίες Κλέσιο, Πάουλο και Παπουτσογιαννόπουλος , ενώ  τραυματίας στο α μέρος αποχώρησε  και ο Γρηγόρης Μάκος.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Μύγα και Τσοκάνη στα άκρα της άμυνας και τους Κούσα και Ροντρίγκες στο κέντρο της. Αμυντικά χαφ ξεκίνησαν ο Παπάζογλου και ο Μάκος με τριάδα μπροστά τους Φερέιρα , Μουνιός και Ουάρντα και προωθημένο τον Μαρκόφσκι.
Το φιλμ του αγώνα.
Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 21′. Κόρνερ του Κούτρη από δεξιά για τον ΠΑΣ, ο προωθημένος Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.
Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 22′. Ο Κοζορώνης δέχτηκε την πάσα του Μαμπουλού και βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη, πάσαρε στον Κόντε που με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Αγρινίου σούταρε άστοχα.
Ο Παναιτωλικός απάντησε με δυο καλές ευκαιρίες σε διάστημα τριών λεπτών.
Σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ στο 29′ μετά από φάουλ του Ουάρντα από αριστερά, ο Κούσας έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Καλό σουτ του Φερέιρα στο 32′ από τον άξονα, η μπάλα λίγο δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη.
Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 37′ με κεφαλιά του Κόντε μετά από σέντρα του Ναδάλες από αριστερά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης.
Δοκάρι για τον Παναιτωλικό στο 49′ με κεφαλιά του Παπάζογλου ύστερα από κόρνερ του Ουάρντα. Στη συνέχεια της φάσης ο Τομανέ σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΣ και απομακρύνθηκε.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 63΄.
Υποδειγματική ανάπτυξη του ΠΑΣ και άνοιγμα του Κόντε από αριστερά, ο Ισπανός σέντραρε παράλληλα προς τον Μαμπουλού και αυτός με πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσικογιάννης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Σκόνδρας, Κόντε, Μαμπουλού, Μαυροπάνος. Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Γιάκος, Δώνης, Λίλα, Μπουκουβάλας, Φερφελής, Μασούρας, Ψαρράς, Ζιώγας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (63’ Κριστιάνο), Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας (67’ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Παπάζογλου (86’ Γιαννιώτης), Μάκος (23’ Βασιλούδης, 56’ Ρότσα), Φερέιρα (46’ Τομανέ), Μουνιός (78’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Ρόσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου