Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Έδειξε έτοιμος πριν το πρωτάθλημα. Νίκησε 2-1 την Λαμία (φωτο)

sup-panai-lamia-filiko1Έτοιμος έδειξε ο Παναιτωλικός μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Στην πρόβα τζενεράλε που έγινε στην έδρα του νίκησε πιο εύκολα από το τελικό 2-1 την Λαμία.

Παρά τις αρκετές απουσίες που είχε η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έκανε ένα καλό παιγνίδι και θα μπορούσε ένα μεγαλύτερο σκορ απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β΄ εθνική.
Λογικά στον αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι έτοιμοι και ο Μάκος και ο Φερέιρα και ο Ροντρίγκες που παρακολούθησαν το ματς από την εξέδρα.
Τα γκολ του Παναιτωλικού σημείωσαν ο Ουάρντα στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους και ο Μαρκόφσκι στο 53΄, ενώ για την Λαμία του Μπάμπη Τεννέ που καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά στο 85΄. Καλές στιγμές για τους γηπεδούχους είχαν οι Ουάρντα στο 18΄,  Παπάζογλου στο 42΄, Μαρκές Παουλο στο 44΄ Γιαννιώτης στο 84΄και Κούσας στο 92΄΄.
Περίπλου 2.000 φίλαθλοι της ομάδος βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και έφυγαν ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας.
Καλή όταν η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).
ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Φάμπιο, Βασιλόγιαννης, Πίντο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Παντέτος, Πεταυράκης, Παπαευθυμίου, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μανιάς, Τσούκαλος.
sup-panai-lamia-filiko2
sup-panai-lamia-filiko3
sup-panai-lamia-filiko4
sup-panai-lamia-filiko5
sup-panai-lamia-filiko6
sup-panai-lamia-filiko7
sup-panai-lamia-filiko8
sup-panai-lamia-filiko9
sup-panai-lamia-filiko10
sup-panai-lamia-filiko11
sup-panai-lamia-filiko12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου