Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Δείπνο του Β.Λεβέντη σε Τσίπρα – Μπαζιάνα με ... γεμιστά

Κι όμως, δεν το κάνει η Θεανώ Φωτίου. Άλλος θα κάνει το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και θα τους φιλέψει γεμιστά και μάλιστα φημισμένα.
Οικοδεσπότης του πρωθυπουργικού ζεύγους θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Λεβέντης, που κάλεσε σε δείπνο με τα «φημισμένα γεμιστά της Νατάσας» τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα. Όπου Νατάσσα, η σύζυγος του κ. Λεβέντη, η οποία λέγεται πως μαγειρεύει τα καλύτερα γεμιστά.
Το δείπνο θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, στο σπίτι του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη Βάρη. Και όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, για να μη θεωρηθεί... φτωχικό, δεν θα σερβιριστούν μόνο γεμιστά αλλά και «ψαροκατάσταση».
Όπως λέει ο Βασίλης Λεβέντης, το δείπνο στο ζεύγος Τσίπρα – Μπαζιάνα θα είναι το επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής και θα ολοκληρωθεί με τη στήριξη του κ. Τσίπρα σε ορισμένα νομοσχέδια: «Δεν θέλω να εισέλθω στην κυβέρνηση γιατί θα χαθώ μαζί του» λέει ο κ. Λεβέντης.
Αποκαλύπτει δε τις συμβουλές που του έδωσε στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους: «Του είπα - και συμφώνησε - να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, άλλωστε ούτε αυτός μου είπε να εισέλθω στην κυβέρνηση, έχει ισχυρή πλειοψηφία, έχει τον Καμμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου