Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Παραπέμπεται και τελειώνει ο Γκιρτζίκης!

Παραπέμπεται και τελειώνει ο Γκιρτζίκης!

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιώργος Γκιρτζίκης (και όχι μόνο) για την υπόθεση της κάρτας υγείας, εξέλιξη που σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα κηρυχθεί έκπτωτος! Την παραπομπή σε δίκη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας αποφάσισε με βούλευμά του ο Δικαστής και Πρόεδρος του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρος Σάββας υιοθετώντας πλήρως την πρόταση της αντεισαγγελέως Ευγενείας Κυβέλου.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ουσιαστικά το τέλος του Γιώργου Γκιρτζίκη από το ποδόσφαιρο, καθώς κηρύσσεται έκπτωτος μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και δεν θα έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του νόμου 2725/99, αν η πρόταση που έκανε προς το Συμβούλιο Εφετών η αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ευγενία Κυβέλου γινόταν δεκτή και παραπέμπονταν σε δίκη (στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων) όλα τα προτεινόμενα πρόσωπα τότε μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών θα ήταν έκπτωτοι του αξιώματός τους όσοι εξ αυτών ανήκουν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Πέραν του Γιώργου Γκιρτζίκη σε δίκη παραπέμπονται οι Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκος Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και πρώην πρόεδρος της Football League).             

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου