Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τελεσίγραφο...

Τελεσίγραφο-βόμβα ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»!


ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: Δεν κατεβαίνουμε, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!...

«Τσουνάμι» καταιγιστικών εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από κοινού την απόφαση: Πως με την τρέχουσα κατάσταση κι αν...

άμεσα δεν αλλάξει κάτι (άλλωστε σε λίγες μέρες… υποτίθεται πως έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λίγκα), ΔΕΝ πρόκειται να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει ποτέ, από τη στιγμή που θα λείπουν τρεις από τους «μεγάλους».

Πιο ξεκάθαρα από ποτέ το «κοινό μέτωπο» των τριών συλλόγων υπογραμμίζει πως: «Ή εμείς ή αυτή η ΕΠΟ»! Η αφορμή για να… πυροδοτηθεί η συγκεκριμένη «βόμβα» δόθηκε σήμερα και σχετίζεται με τις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της ελληνικής ομοσπονδίας στο θέμα της διαιτησίας.

Η ελληνική ομοσπονδία κατάρτισε τους πίνακες διαιτησίας με καθαρά «συστημικά» κριτήρια και με στόχο να εξυπηρετήσει τους φίλα προσκείμενους διαιτητές. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε σε αυτή την σφοδρή αντίδραση των τριών.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν δέχονται για κανέναν λόγο και με τίποτα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με διαιτητές στους πίνακες όπως οι Αρετόπουλος, Παππάς, Σπάθας. Ή ο Δημητρόπουλος, που είναι κακουργηματικά διωκόμενος… Δικαίως θεωρούν πως πρόκειται για «σκανδαλώδη» απόφαση που τοποθετήθηκαν και για τη νέα σεζόν στους πίνακες και πλέον δεν πρόκειται να κάνουν καμία υποχώρηση! Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, ΔΕΝ πρόκειται να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Τελεία και παύλα…  


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου