Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Καταγγελίες για σοβαρό επεισόδιο στις Φυτείες με τραυματία αστυνομικο και πρωταγωνιστή τον Κ. Μπαρμπαρούση

geg-xylodarmosΑναστάτωση επικράτησε στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου πριν από λίγη ώρα, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniopress.gr σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο σε καφενείο, μεταξύ ενός νεαρού θαμώνα και μιας παρέας 4-5 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Οι αρχικές πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το περιστατικό, αλλά λέγεται πως η παρέα του βουλευτή, που συνοδεύονταν από συγγενικά του πρόσωπα, είχε προηγούμενα προσωπικής φύσης με τον θαμώνα, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι θαμώνες και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τραυματιστεί ελαφρά δυο άτομα ένα εκ των οποίων φέρεται να είναι νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα και βρίσκονταν στο χωριό του με άδεια.
po-mparmparousisΣύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο βουλευτής μαζί με μια ομάδα 5-6 ατόμων από το χωριό της Μπαμπίνης, που οι περισσότεροι είναι συγγενείς του και ο ένας είναι ο πατέρας του, έφτασαν στις Φυτείες με δυο οχήματα και αφού κατέβηκαν κάτω, επιτέθηκαν με λοστούς και άλλα αντικείμενα στον νεαρό αστυνομικό. Παρενέβησαν άλλοι θαμώνες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Η αιτία του επεισοδίου είναι μάλλον προσωπικές διαφορές που είχαν συγγενείς του βουλευτή με  το θύμα της επίθεσης, που έχει χτυπήσει στο κεφάλι και αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου