Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Το ΚΙNHMA χαιρετίζει την εκλογή Ντε Μπέλεν στην Αυστρία


Το ΚΙΔΗΣΟ χαιρετίζει την εκλογή Ντε Μπέλεν στην Αυστρία
Έχει μεγάλη σημασία για την Αυστρία πρωτίστως, αλλά και για όλη την Ευρώπη, η νίκη και η εκλογή του υποψηφίου των Πρασίνων Αλεξάντερ Φαν ντε Μπέλεν στις προεδρικές εκλογές της Αυστρίας, επισημαίνει το ΚΙ.NHMA. με ανακοίνωσή του.


Προσθέτει, μάλιστα, ότι έχει ιδιαίτερη αξία όταν η εκλογική αυτή επιτυχία έρχεται ως απάντηση στην άκρως ανησυχητική άνοδο της σκληρής ακροδεξιάς, τον υποψήφιο της οποίας αντιμετώπισε ο νέος Αυστριακός πρόεδρος.


«Ειδικά την περίοδο αυτή η Ευρώπη έχει ανάγκη από δημοκρατικές, πραγματικά προοδευτικές ηγεσίες για τα μεγάλα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες και οι λαοί της. Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ και ο πρόεδρός του Γιώργος Α. Παπανδρέου χαιρετίζουν την εκλογή του νέου Αυστριακού προέδρου Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν και προσδοκούν ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση των πραγματικά προοδευτικών ηγεσιών και φωνών, για τη δημοκρατική θωράκιση και ισχυροποίηση των λαών μίας Ευρώπης βασισμένης στην πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη» καταλήγει.
Έχει μεγάλη σημασία για την Αυστρία πρωτίστως,  αλλά και για όλη την Ευρώπη η νίκη και η εκλογή του υποψηφίου των Πρασίνων Αλεξάντερ Φαν ντε Μπέλεν στις προεδρικές εκλογές της Αυστρίας.
Έχει μάλιστα ιδιαίτερη αξία όταν η εκλογική αυτή επιτυχία έρχεται ως απάντηση στην άκρως ανησυχητική άνοδο της σκληρής  ακροδεξιάς , τον υποψήφιο της οποίας αντιμετώπισε ο νέος Αυστριακός Πρόεδρος . Ειδικά την περίοδο αυτή η Ευρώπη έχει ανάγκη από δημοκρατικές , πραγματικά προοδευτικές ηγεσίες για τα μεγάλα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες και οι λαοί της.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ και ο Πρόεδρος του Γιώργος Α. Παπανδρέου χαιρετίζουν την εκλογή του νέου Αυστριακού Προέδρου Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν και προσδοκούν   ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση των πραγματικά προοδευτικών ηγεσιών και φωνών, για την  δημοκρατική θωράκιση και ισχυροποίηση των λαών μίας Ευρώπης βασισμένης στην πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη.
400x225_333492

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου