Σάββατο 28 Μαΐου 2016

«Με ποιο δικαίωμα κυρία Ακριβοπούλου;»

«Με ποιο δικαίωμα κυρία Ακριβοπούλου;»


Στο altsantiri, η κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου έχει ένα άρθρο με τίτλο «Το τέλος του MEGA».

Μεταξύ άλλων και στο τέλος του άρθρου αναφέρεται στους εργαζόμενους και γράφει: «Μόνον κανιβαλισμός εναντίον τους και κροκοδείλια δάκρυα για ίδιον όφελος… Είτε για να στηριχθεί το αφήγημα ότι «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», είτε για να καλυφθεί ο φόβος των «συναδέλφων» στα άλλα κανάλια, πως «ένας στρατός ανέργων θα τους φάει τη δουλειά»…».

Κυρία Ακριβοπούλου,

Ποιος σου είπε πως νοιώθουμε εμείς για την περιπέτεια των συναδέλφων μας στο MEGA; Πιο ειδικά μιας και είμαι κι εγώ τεχνικός, για τους τεχνικούς του MEGA; Ακόμα πιο ειδικά για τους εικονολήπτες του MEGA;

Ποιος σου είπε πως νοιώθουμε για τα παιδιά που πριν 25 χρόνια γνωρίσαμε; Που κλάψαμε μαζί είτε από τα δακρυγόνα είτε από τις εικόνες που είδαμε μπροστά μας; Πως νοιώθουμε για τα παιδιά που είχαμε δίπλα μας όταν έπεφταν μπροστά μας πύραυλοι και σφαίρες βροχή;

Ποιος σου είπε πως νοιώθουμε γι αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλον; Μ αυτούς τους ανθρώπους περάσαμε έντονες στιγμές μαζί. Τους θεωρούμε φίλους, συναδέλφους, αδέλφια μας. Με αυτούς τους ανθρώπους μεγαλώσαμε στον δρόμο. Και ο δρόμος κυρία Ακριβοπούλου, ενώνει τους ανθρώπους.

Όχι κυρία Ακριβοπούλου, δεν φοβόμαστε μήπως στρατιές ανέργων μας φάνε την δουλειά μας. Είμαστε απλοί εργαζόμενοι και πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε ιερό δικαίωμα στην εργασία. Μπορείς να κάνεις όποια κριτική θέλεις για τον ρόλο του MEGA και όποιου άλλου καναλιού, εφημερίδας, ραδιόφωνου, σάϊτ, κυρία Ακριβοπούλου, Αλλά δεν σου επιτρέπω να λες πως αισθάνονται οι υπόλοιποι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια για τους συναδέλφους μας στο MEGA. Δεν σου επιτρέπω να υποτιμάς και να προσβάλλεις μ αυτό τον τρόπο χιλιάδες εργαζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια, -και όχι μόνο-, γιατί σύμφωνα με την λογική σου αυτό που φοβούνται όλοι οι εργαζόμενοι είναι μην τους φάνε την δουλειά οι άνεργοι.

Κυρία Ακριβοπούλου,
Aρκετά τραβάει αυτή η χώρα. Δεν χρειάζεται να φάμε ο ένας τον άλλον.
Και κάτι τελευταίο.
Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που γράφεις κυρία Ακριβοπούλου, στ αλήθεια σε λυπάμαι, γιατί είσαι ένας άνθρωπος .... άδειος.

Γιώργος Δεληκάρης
Εικονολήπτης εξωτερικών συνεργείων
STAR CHANNEL
(Συνάδελφός τους από άλλο κανάλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου