Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Πάτρα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός 75ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

απο το Συλλογο Κρητων ΠατραΣ "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, την οφειλόμενη επισημότητα και με εντυπωσιακή συμμετοχή συμπολιτών μας, γιορτάστηκε η 75η επέτειος της Μάχης της Κρήτης. Την γιορτή οργάνωσε ο Σύλλογος των Κρητών Πάτρας "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ".
Το πρωινό της Κυριακής 29 Μαΐου 2016 έγινε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Πατρών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην οποία παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η Πρόεδρος του Αχαϊκού Συλλόγου Μεσσηνίων "Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" κ. Πηνελόπη Λαμπούση, ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Πάτρας "Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ", ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Πάτρας "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" και πολλοί συμπολίτες μας φίλοι του Συλλόγου.
Ακολούθησε ομιλία του μέλους του Συλλόγου μας κ. Ρούλας Γεωργαντά, η οποία με λόγο μεστό και περιεκτικό αναφέρθηκε στα γεγονότα και το νόημα της Μάχης της Κρήτης. Μετά την Δοξολογία σχηματίσθηκε πομπή με κατεύθυνση την πλατεία Όλγας. Πολυμελής ομάδα νέων με Κρητικές ενδυμασίες πλαισίωνε την σημαία του Συλλόγου Κρητών Πάτρας. Στην πλατεία Όλγας τελέσθηκε επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων στα γεγονότα της Μάχης της Κρήτης και κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο των πεσόντων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του, προς όλους εκείνους, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, τον Δήμο Πατρέων και την Ελληνική Αστυνομία-Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για την βοήθεια τους, και τέλος τα Τοπικά και Κρητικά Μέσα μαζικής Ενημέρωσης που φιλοξενούν και καλύπτουν κάθε μας πρωτοβουλία και δράση.
Δείτε φωτογραφίες: 
p5290169_1.jpg
p5290169.jpg
p5290154.jpg
p5290125.jpg
p5290118.jpg
p5290113.jpg
p5290105.jpg
p5290088.jpg
ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣhttp://www.tempo24.gr/eidisi/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου