Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αντιδράσεις των υπολοίπων βουλευτών του νομού για την επίσκεψη Καραγκούνη στο Μονακό

pre-karagounis-masaΣαν βόμπα (άλλο η μπόμπα, άλλο η βόμβα, άλλο η βόμπα…) έπεσε στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής μας η είδηση της επίσκεψης του βουλευτού του νομού μας, Κώστα Καραγκούνη, στο Μονακό, ενώ οι φωτογραφίες του με τον πρίγκηπα Αλβέρτο, τους οδηγούς της F1 Αλόνσο και Μάσα, καθώς και την λαμπερή Έμη Λιβανίου, φάνηκαν στους περισσότερους απίστευτες!

Ακόμα πιο απίστευτο φάνηκε το γεγονός στους υπόλοιπους βουλευτές του νομού οι οποίοι τώρα δεν ξέρουν πως να ρεφάρουν το τεράστιο επικοινωνιακό πλεονέκτημα που απέκτησε ο νεαρός πρώην υπουργός. Άσε που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι σόι μπάλα πρέπει να ξέρει για να τον φωνάξουν να παίξει στο «διπλό» που παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο στο γήπεδο της Μονακό μεταξύ ποδοσφαιριστών και οδηγών. Ευτυχώς, εμφανίστηκε με καρό μπλουζάκι σαν σκακιέρα και κατάλαβαν όλοι ότι θα έκανε το σημαιάκι του κόρνερ…Ο πανικός όμως μεταξύ των υπολοίπων παρέμεινε. Σου λέει, «ο Καραγκούνης με τον Αλβέρτο και τη Λιβανίου κι εμείς επερωτήσεις στη Βουλή;»
Οπότε, η στρατηγική που θα ακολουθήσουν χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες, Η πρώτη περιλαμβάνει μόνο του τον Μάριο Σαλμά. Απλά δεν θα ασχοληθεί γιατί είναι υπεράνω.
Η δεύτερη περιλαμβάνει τους βουλευτές Βαρεμένο, Τριανταφύλλου και Μωραΐτη. Οι δύο πρώτοι θα αναδείξουν το ταξικό πρόσημο αυτής της κίνησης από τον βουλευτή. Αναμένεται να βγάλουν κάμποσες ανακοινώσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση Καραγκούνη και το κακό παράδειγμα που δίνει στον χειμαζόμενο λαό, προτρέποντας παράλληλα να πληρώσει κάτι έξτρα σε ΕΝΦΙΑ ως «μενουμευρώπης» που είναι.
Ανάλογη- αλλά πάντα καθάρια και πλέρια- θα είναι και η αντίδραση Μωραΐτη που θα οργανώσει μια συγκέντρωση στη Βόνιτσα «ενάντια στον ευρωμονόδρομο του Αλβέρτου και τη λυκοσυμμαχία Μάσα-Αλόνσο».
Τρίτο είδος στρατηγικής θα είναι η άμεση απάντηση με συμμετοχή σε ανάλογα event από τους κ.κ. Κωνσταντόπουλο και Μπαρμπαρούση. Ο πρώτος, ως φανατικός γάβρος που έδειξε πρόσφατα ότι είναι, θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι-θεσμό, το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός που θα λάβει και φέτος χώρα στο γήπεδο του μαγευτικού Κορυδαλλού, μεταξύ των παλαιμάχων Προοδευτικής και Ολυμπιακού.
Ο δεύτερος αναμένεται να πάρει πάνω του ολόκληρη τη Γιορτή της Τσιγαρίδας, σε ένα εκπληκτικό one man show όπου θα τα κάνει όλα μόνος του και σε όποιον αρέσει!
Κοινώς, άνοιξε ο καιρός, έκλεισε η αξιολόγηση, με γεια τα μπάνια…

η συντακτική γκοσιπιάρικη μονάδα
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%af%cf%80%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%8e%ce%bd/#sthash.7y6KM9KN.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου