Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος…

Σε θλίψη βύθισε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας»…

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που αποτέλεσε έναν από τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στις 14.00 σε ηλικία 63 ετών, μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα.
Ποιός ήταν ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα και εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (ΑΒΣΠ). Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, ως οργανωτής των συγκεντρώσεων και για αυτό πήρε και το όνομα «συγκεντρωσιάρχης».
Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη του 2013) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.
Με τη σύζυγό του, καθηγήτρια Σοφία Ζαφειρίου έχουν δύο παιδιά, τον Θανάση και την Αλεξάνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου