Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Επίσκεψη του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Δήμο Αιγιαλίας


Επίσκεψη του Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Δήμο Αιγιαλίας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και συζήτησαν για τα θέματα της περιοχής.
Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στο Δημαρχείο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αιγίου πραγματοποίησε σήμερα (26/5) ο πρώην πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αιγιαλείας και δημοτικούς παράγοντες. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον κ. Παναγόπουλο για τα θέματα που απασχολούν το δήμο Αιγιαλείας και την περιοχή, τα οποία σχετίζονται άμεσα με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ο κ. Παπανδρέου κατέφθασε στο Δημαρχείο με αρκετή καθυστέρηση, συνοδευόμενος από αστυνομική δύναμη, αλλά και από φίλους του από την περιοχή που παραμένουν στο πλευρό του. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο, συμμετείχαν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Φιλιππάτος και Βάσω Ψυχράμη, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, ο γραμματέας του δήμου Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και σύμβουλος του δημάρχου Νίκος Θανασούλιας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας, με τον πρώην πρωθυπουργό να τονίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να τολμήσει και να προχωρήσει μπροστά, πέρα από τα Μνημόνια, με ένα Εθνικό Συμβόλαιο. Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι ο ίδιος θα βγει ξανά… μπροστά, μπαίνοντας και πάλι δυναμικά στην πολιτική σκηνή, με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν από χθες στην Αχαΐα, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην «Πολιτεία» στην Πάτρα, ενώ νωρίτερα συμμετείχε σε σύσκεψη στελεχών του Κινήματος, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Article Tags: featured · ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ · ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ · ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ · ΔΗΜΑΡΧΟΣ · ΘΑΝΑΣΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου