Κυριακή 29 Μαΐου 2016

O Πετρούνιας, ξανά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους...

Τεράστιος Πετρούνιας: Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους


ΒΙΝΤΕΟ...
Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας! Ο 25χρονος γυμναστής υπερασπίστηκε τον τίτλο του στη διοργάνωση της Βέρνης και έδειξε...
έτοιμος για χρυσό στο Ρίο.

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο 25χρονος γυμναστής στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για δεύτερη συνεχή φορά, καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη διοργάνωση της Βέρνης.

Συγκέντρωσε 15.866 βαθμούς και άφησε πίσω του τον.. ανταγωνισμό δείχνοντας έτοιμος για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα είναι ο πρώτος που κατακτά συνεχόμενο τίτλο στους κρίκους μετά από 20 ολόκληρα χρόνια! Ούτε ο Δημοσθένης Ταμπάκος δεν το είχε πετύχει, που ήταν χρυσός το 2000 και το 2004, αλλά αργυρός το 2002.

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη είχε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,80 και η εξαιρετική του εκτέλεση τού έδωσε τον πρώτο λόγο απέναντι στους ανταγωνιστές του που ρίσκαραν περισσότερο. Πλέον ο Πετρούνιας μετρά σε έξι τελικούς δύο χρυσά, το 2015 στο Μονπελιέ και φέτος στη Βέρνη, ένα χάλκινο στην πρώτη του συμμετοχή το 2011 στο Βερολίνο, αλλά και τρεις πέμπτες θέσεις, το 2012 στο Μονπελιέ, το 2013 στη Μόσχα και το 2014 στην Σόφια. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου