Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ... λέει ο Κατρούγκαλος





Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε ότι το να ανέβει ο φόρος σε τσιγάρα και καφέ είναι κάτι που μπορούν να το αντέξουν οι πολίτες, σε αντίθεση με...
την αύξηση του φόρου σε νερό και ρεύμα, ενώ τόνισε πως «είναι σαφέστατη επιλογή το ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε».

«Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς... Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε», δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Γ. Κατρούγκλαος σχετικά με τους νέους φόρους και πρόσθεσε ότι «μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα».

Ερωτηθείς για την κατάργηση του ΕΚΑΣ, υποστήριξε πως είναι μια απόφαση που είχε συμφωνηθεί τον Ιούλιο με τους ψήφους της αντιπολίτευσης. Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν είναι αριστερό μνημόνιο αυτό, είναι νεοφιλελεύθερο μνημόνιο που προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με αντίθετα μέτρα και αυτό κάναμε».

Αναφερόμενος στη διάταξη του νομοσχεδίου για τις offshore που ψηφίστηκε στο πολυνομοσχέδιο τόνισε ότι είναι θέμα που πρέπει να ρυθμιστεί γιατί οδηγεί σε ανεπιτυχή αποτελέσματα φέρνοντας ως παράδειγμα τον Παύλο Χαϊκάλη. «Του στοίχισε τη θέση του στη Βουλή, δεν είχε εξωχώριο εταιρεία, είχε εταιρεία στην Κύπρο για να διαχειρίζεται τα κέρδη από τη δραστηριότητά του εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου