Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Που έχω μπλέξει ρε π@@στη. Τι κ@@@γεροι είναι αυτοί ρε μ@λ@κ@»


Τσακωμένος με τα μικρόφωνα φαντάζει να είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, καθώς αυτά τον πρόδωσαν για ακόμη μία φορά, προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη και απίστευτη αίσθηση στους αυτήκοους μάρτυρες.

Τσακωμένος με τα μικρόφωνα φαντάζει να είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, καθώς αυτά τον πρόδωσαν για ακόμη μία φορά, προκαλώντας δυσάρεστη έκπληξη και απίστευτη αίσθηση στους αυτήκοους μάρτυρες.

Ο Νίκος Βούτσης συνελήφθη μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να χρησιμοποιεί κυριολεκτικά διάλεκτο πεζοδρομίου, στολίζοντας άγνωστο ποιους με άνευ προηγουμένου κοσμητικά επίθετα και αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα όσους εκ των δημοσιογράφων τον άκουσαν.

Το απίστευτο φραστικό ολίσθημα του Προέδρου της Βουλής καταγράφηκε κατά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία είχε αποφασίσει με την πλειοψηφία των 4/5 για τη σύνθεση του Δ.Σ. του ΑΣΕΠ με το διορισμό 3 αντιπροέδρων και 24 συμβούλων.


Κι ενώ όλα τα μέλη ήταν όρθια και έτοιμοι να αποχωρήσουν, ο κος Βούτσης, όντας πεπεισμένος ότι ο ήχος έχει πια κλείσει ακούστηκε να λέει χαμηλόφωνα "πού έχω μπλέξει ρε π....η .Τι "κ@@γεροι" είναι αυτοί ρε μ....α;".

Τα πρόσωπα για τα οποία προορίζονταν τα... "γαλλικά" παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, αρκετοί το συνέδεσαν με μία ένσταση επί της ψηφοφορίας που είχε εκφράσει μόλις ένα λεπτό πριν ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ
.

Όπως και να' χει το λεξιλόγιο του κου Βούτση σε συνδυασμό με την ιδιότητά του σχολιάστηκε αρνητικά. Άλλωστε είναι η δεύτερη φορά που τον προδίδουν τα ανοιχτά μικρόφωνα.

Η προηγούμενη ήταν το Νοέμβριο όταν ο ίδιος πιστεύοντας ξανά ακράδαντα ότι το εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης της Βουλής δεν
μεταδίδει ακόμη ήχο και κουβεντιάζοντας χαλαρά με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής αποκάλυψε έναν απόρρητο διάλογο που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος επισκεπτόταν την Αθήνα, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως διπλωματική γκάφα και για την οποία μετά το θόρυβο ο κος Βούτσης υποχρεώθηκε να κάνει λόγο για "ελεύθερο σχολιασμό" που κακώς δημοσιοποιήθηκε.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/316356/pou-eho-blexei-re-psti-ti-kgeroi-einai-autoi-re-mlk/#ixzz4AFdduhgw
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου