Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Εντυπωσιακή δημοσιογράφος στις ΗΠΑ με καταγωγή από την ΠΑΛΑΙΡΟ!

 
         Μια εκθαμβωτική συμπατριώτισσα μας έχει κατακτήσει την Αμερική τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της
  Πρόκειται για την Άντρια Κωνσταντίνα Τάνταρος γεννημένη την 30 Δεκεμβρίου το 1978 στο Αλεντάουν της Πενσυλβάνια. Η καταγωγή της οικογένειας της είναι από την Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας. 
       Η Τάνταρος είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών και δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της. Όταν ήταν έφηβη εργαζόταν ως σερβιτόρα στο εστιατόριο των γονιών της, το «Pied Piper Diner». Η Τάνταρος το 1997 τελείωσε το Parkland High School και το 2001 έλαβε το πτυχίο της στη δημοσιογραφία και τη γαλλική φιλολογία από το Πανεπιστήμιο Lehigh. Η διάσημη δημοσιογράφος είναι συμπαρουσιάστρια στις τηλεοπτικές εκπομπές The Five και Outnumbered του τηλεοπτικού δικτύου Fox News Channel............



     Η Τάνταρος μπήκε στο εργατικό δυναμικό του Fox News Channel το 2010. Επίσης, εμφανίζεται τακτικά στο Fox Business Channel και γράφει μια εβδομαδιαία στήλη στην εφημερίδα New York Daily News και στην Newsmax. Στην εκπομπή Outnumbered, η Τάνταρος, είναι μέρος του πάνελ που απαρτίζεται από τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα και όλοι μαζί σχολιάζουν την επικαιρότητα. Από το 2012 έως και το 2013, η Τάνταρος είχε τη δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο το talk show The Andrea Tantaros Show.
      Η γνωστή δημοσιογράφος, στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο κομμάτι της επικοινωνίας σε διάφορες προεκλογικές εκστρατείες, συμπεριλαμβανομένης της προεκλογικής καμπάνιας του πρώην Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Bill Weld. Η Τάνταρος επίσης το 2006 εργάστηκε στην προεκλογική καμπάνια του Προέδρου της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κογκρέσου Thomas Reynolds και βοήθησε σημαντικά στην επανεκλογή του. Έχει επίσης εργαστεί στο γραφείο τύπου του Καπιτωλίου για τους Ρεπουμπλικάνους και ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας. Η Τάνταρος εργάστηκε και για τον πρώην δημοσκόπο Richard Wirthlin αλλά και ως αναπληρώτρια γραμματέας τύπου του πρώην γερουσιαστής Patrick Toomey. Η δημοσιογράφος στο παρελθόν ήταν πρόεδρος σε μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων στο Μανχάταν. Κατά της διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει συνεργαστεί με το CNBC και το MSNBC.

image004

tantaros12-1024x702
αρχείο λήψης (1)
αρχείο λήψης
αρχείο λήψης (6)
αρχείο λήψης (2)
αρχείο λήψης (3)
αρχείο λήψης (4)
αρχείο λήψης (5)

Πηγή: ellines.com
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου