Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η αφιέρωση των γυναικών

had1   
Οι γυναίκες της ομάδας Χάντμπολ του Παναιτωλικού πανηγύρισαν φέτος την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία στους αγώνες μπαράζ που έδωσαν την Κοζάνη. Στην προσπάθεια που έκαναν είχαν τη στήριξη του Φώτη Κωστούλα, τον οποίο επισκέφτηκαν στο Emileon για να τον ευχαριστήσουν και να του αφιερώσουν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους. Η ανακοίνωση αναφέρει:
Οι αθλήτριες Χάντμπολ του Παναιτωλικού, που κατέκτησαν την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία των γυναικών, επισκέφτηκαν στο Emileon τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα και τον ευχαρίστησαν για την στήριξη που παρείχε στην προσπάθεια της ομάδας. Συνοδευόμενες από τον πρόεδρο του ΓΦΣ Παναιτωλικός Παναγιώτη Στεργίου, τον προπονητή Γιώργο Ραμμόπουλο και τον συνεργάτη του Κώστα Καλλιακμάνη, πρόσφεραν φανέλα με τις υπογραφές τους.
Ο Φώτης Κωστούλας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία των κοριτσιών, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην προσπάθειά τους, όπως γενικότερα στην προσπάθεια όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

had3 had2
- See more at: http://www.agrinio-sports.gr/%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/#sthash.Wv6jzEU6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου