Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παρέμβαση στις αποθήκες Παπαστράτου με το βλέμμα στην αστική ανάπλαση (φωτο)

koi-katharismos-parking1Με δράση από δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές ξεκίνησε σήμερα η εβδομάδα καθαριότητας στον δήμο Αγρίνιου, στο μεγάλο παρκινγκ του πολυώροφου  των αποθηκών Παπαστράτου, δίπλα από την πλατεία Παναγοπούλου .
Έγινε καθαρισμός και χρησιμοποιήθηκε η σκούπα του δήμου, ενώ εθελοντές επίσης καθάρισαν τα χόρτα και έβαψαν διάφορα σημεία.

«Ετσι όπως βλέπετε τον χώρο έτσι θα παραμείνει» είπε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Αν. Καλαμπαλίκης εννοώντας προφανώς πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί το φαινόμενο της μαζικής στάθμευσης αυτοκινήτων στο πάρκινγκ των αποθηκών.
Από εκεί και πέρα η πρόταση του δήμου Αγρινίου για το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικός Ανάπτυξης (ΒΑΑ) περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Μεταξύ άλλων μόλις το πρόγραμμα ξεκινήσει να υλοποιείται θα υπάρξει ενοποίηση με την πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι),  θα πέσουν οι μάντρες των αποθηκών και θα πεζοδρομηθεί η οδός Παπαθανάση και η οδός Τάσου Παπαστράτου (πρώην Δεληγιώργη) .
Να θυμίσουμε πως η πρόταση του δήμου Αγρινίου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαβούλευσης (λήγει αύριο Τρίτη) και περιλαμβάνει πλήθος παρεμβάσεων στην πόλη με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 65 εκατομμυρίων ευρώ, πολλαπλάσιο του αρχικού προϋπολογισμού του προγράμματος, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν μόνον οι δήμοι Πατρέων και Αγρινίου στην δυτική Ελλάδα.
koi-katharismos-parking2
koi-katharismos-parking3
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85/#sthash.hOJ0SXiT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου