Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα: Επέλεξε να προσέξει τον εαυτούλη του - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα: Επέλεξε να προσέξει τον εαυτούλη του - ΒΙΝΤΕΟ
Επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η τέως Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
"Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να προσέξει τον εαυτούλη του και να μείνει στην εξουσία" τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου προσθέτοντας ότι "είναι ακόμα νέος και θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με αυτό το όνειδος".
Η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε επίσης ότι "ούτε στα πιο τρελά τους όνειρά τους η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν θα φαντάζονταν μία τόσο πειθήνια κυβέρνηση" η οποία "κουνά το κεφάλι και αποδέχεται να εφαρμόζει τα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα".
Αναφερόμενη στη διαδικασία ψήφισης του πολυνομοσχεδίου που αριθμεί 7.500 σελίδες η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πρόκειται για "ακύρωση της δημοκρατίας".
Σχετικά με τα νέα μέτρα η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι "είναι κατάδηλο ότι δεν τα έγραψαν οι υπουργοί, ξεκάθαρο ότι δεν τα επεξεργάζονται τα μέλη του κοινοβουλίου, πασίδηλο ότι δεν νομοθετεί καμία αυτεξούσια ανεξάρτητη δημοκρατική λειτουργία".
"Αν μπορέσουν θα βάλουν φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε" σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου