Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Επεισόδιο και μήνυση σε βάρος αντιδημάρχου του Αγρινίου

epi-dimarxeio-agriniouΦραστικό επεισόδιο μεταξύ πολίτη και  αντιδημάρχου του Αγρινίου σημειώθηκε το πρωί έξω από το δημαρχείο του Αγρινίου, για μια θέση στάθμευσης στην οδό Βότση.Η ενημέρωση σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού είναι αρκετά συγκεχυμένη. Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες ο αντιδήμαρχος επιχείρησε να μετακινήσει πλαστικά διαχωριστικά και να παρκάρει σε χώρο όπου συνήθως σταθμεύουν οχήματα του δήμου με κρατικές πινακίδες, με αποτέλεσμα να δεχτεί την παρατήρηση πολίτη και να ακολουθήσει καυγάς.

Αντηλλάγησαν βαριές κουβέντες, ενώ δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες που θέλουν τον πολίτη να επιτίθεται στον αντιδήμαρχο και να τον χτυπά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πολίτης φέρεται να έσκισε το σακάκι του αντιδημάρχου την ώρα του καυγά.
Τελικά το επεισόδιο είχε και συνέχεια μιας και ο πολίτης λίγο αργότερα μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του αντιδημάρχου για απειλή και εξύβριση. Εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητας του αντιδημάρχου δεν πρόκειται να υπάρξει διαδικασία αυτόφωρου αλλά σχηματίζεται δικογραφία.
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο στην οδό Βότση, προβλέπεται η στάθμευση δυο συγκεκριμένων οχημάτων και σε κάθε περίπτωση όχι αντιδημάρχων κλπ.
Σύμφωνα πάντως με νεώτερες πληροφορίες από άτομα που είδαν το περιστατικό, ο καυγάς έγινε για την πρόσβαση ΑμεΑ στο σημείο, εξαιτίας της ύπαρξης κάποιων κώνων και ο πολίτης φέρεται να επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο και μάλιστα να τον αποκαλεί με το επώνυμο άλλου αντιδημάρχου.
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b7%ce%bc/#sthash.M31zUA0y.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου