Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Διευκρινίσεις του Αλεξιάδη στον Real Fm 97,8 για τα "χειρότερα που έρχονται"

Διευκρινίσεις του Αλεξιάδη στον Real Fm 97,8 για τα χειρότερα που έρχονται
Για τη δήλωση του ότι «τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα» που έκανε από το βήμα της Βουλής έδωσε διευκρινίσεις ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον Real Fm  97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
«Ο τίτλος ο συγκεκριμένος ήταν στην αναφορά μου στη λεγόμενη φορολογική ιστορία της χώρας. Διότι είχα να απαντήσω σήμερα σε δύο ερωτήσεις που ήταν χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού του φορολογικού παραλογισμού» επεσήμανε ο κ. Αλεξιάδης.
«Καμία σχέση δεν είχε με τη σημερινή περίοδο διότι αμέσως μετά εάν δείτε και στο βίντεο ανέφερα ότι κυβέρνηση έχει εντοπίσει αυτά τα θέματα και μέσα στα πλαίσια των συμφωνιών και των δημοσιονομικών δεσμεύσεων που έχουμε, διορθώνουμε όσο μπορούμε αυτά τα ζητήματα.» πρόσθεσε.
«Αναφερόμουν στο φορολογικό σύστημα που κληρονομήσαμε που έχει δυστυχώς αυτή τη λογική, αναφερόμουν στα δύο παραδείγματα που απάντησα στη Βουλή, στα ταξίμετρα και τον ΕΝΦΙΑ και δεν είχε καμία σχέση με τα τωρινά.» τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.
Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:http://www.enikos.gr/politics/377737,Dieykriniseis-toy-Alexiadh-ston-Real-Fm-978-gia-ta-xeirotera-poy-erxontai.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου