Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως την 15η Απριλίου 2016

Παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως την 15η Απριλίου 2016

Με θέμα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.              
Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία συνήλθε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.

Με θέμα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Ολομέλειας, Β. Αλεξανδρής, ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο ο ίδιος όσο και η Συντονιστική Επιτροπή, με στόχο την προώθηση των θέσεων του δικηγορικού σώματος και την απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης.

Η Ολομέλεια επανέλαβε την ομόθυμη στάση της κατά του εν λόγω προσχεδίου και αφού διαπίστωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματά της, έκανε ομόφωνα αποδεκτή την εισήγηση του προέδρου της και αποφάσισε την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και την σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016.

Ακόμη, η επαναληπτική γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 30 Μαρτίου στην 1 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ ('Αγιος Ελευθέριος Πατησίων).

Πηγή: kathimerini.gr
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου