Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σοκάρει ο Iαβέρης: Με την ποσότητα που είχε καταναλώσει ο Παντελίδης...

Σοκάρει ο Iαβέρης: Με την ποσότητα που είχε καταναλώσει ο Παντελίδης...
Ακριβώς 40 μέρες από το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με το πόρισμα που έχει παραδοθεί στην Τροχαία, ο γνωστός τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Με αφορμή το πόρισμα για τον Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το οποίο ο άτυχος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, το newsit.gr επικοινώνησε με τον Τάσο “Ιαβέρη” Μαρκουίζο.
Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr. Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.
Όσον αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, από την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο τον Παντελίδη Παντελίδη όσο και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και την Μυρσίνη Αρναούτη, τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.
Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου. Η 30χρονη γυναίκα δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει κατάθεση, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας καθώς ακόμη η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.
Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, που ανατράπηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βγαίνει ο δρόμος από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο.
Απαντήσεις θα δώσει και ο εγκέφαλος του τζιπ του Παντελή Παντελίδη, αν και μέχρι στιγμής η εξέταση του αυτοκινήτου δεν έχει δείξει πως υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.
Όλα τα στοιχεία ως τώρα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, το τζιπ του Παντελή Παντελίδη όσο εξετάστηκε δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ διέθετε και καινούργια λάστιχα. Μόνο η εξέταση του «εγκεφάλου» ίσως δείξει κάποια αστοχία. Ωστόσο τα αποτελέσματα απ’ την έρευνα αυτή θα χρειαστούν ακόμη περίπου έναν μήνα.
“Μέσα στην ατυχία του Παντελή, άρχισαν κάποιοι να ασχολούνται με τα αυτονόητα. Ήταν 6 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ, που είναι 0.25 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, που σημαίνει πως είχε επηρεαστεί άμεσα και καταλυτικά το κομμάτι της αντιληπτικότητάς του, ενώ πολλές φορές αυξάνει και την επιθετικότητα. Με τέτοιο ποσοστό που βρέθηκε στο αίμα του (1,5 g/l) όχι να οδηγήσει δεν μπορεί κάποιος, αλλά ούτε καν να περπατήσει” και όπως λέει ο λαός: “Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε” τονίζει στο newsit.gr o Τάσος “Ιαβέρης” Μαρκουίζος.
Όσον αφορά τη νοοτροπία πολλών “Σιγά, μπορείς να πιεις 2-3 ποτηράκια και να πηγαίνεις με χαμηλή ταχύτητα”, ο κ. Ιαβέρης τονίζει: “Τι σημαίνει να έχεις πιει και να πηγαίνεις σιγά; Σιγά, σε μία γειτονιά που παίζουν παιδιά, ή που γυρίζεις από τα μπουζούκια με μηδέν αντιληπτικότητα και πεσμένα τα αντανακλαστικά;»
Σύμφωνα με τον κ. Ιαβέρη, όποιος οδηγάει μεθυσμένος πρέπει να του περνούν χειροπέδες. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται έξω από τα μπουζούκια, πριν καν μπουν στο αυτοκίνητό τους όσοι έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ”.
“Η μητέρα και ο πατέρας δεν θα δουν εγγόνι από τον Παντελή. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αλλάζει η οικογένεια, η οποία βυθίζεται στη δυστυχία. Οι γονείς τους θα τον περιμένουν κάθε μέρα να ανοίξει την πόρτα και αυτός δεν θα μπαίνει”, συμπλήρωσε ο κ. Ιαβέρης.
Πηγή: usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου