Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μονομαχία Καμμένου - Βενιζέλου για τα υποβρύχια - ΒΙΝΤΕΟ

Μονομαχία Καμμένου - Βενιζέλου για τα υποβρύχια - ΒΙΝΤΕΟ


Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Ευάγγελου Βενιζέλου με φόντο τα υποβρύχια.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρωτολογία του.
"Ο κ. Καμμένος είναι γνωστός σε σχέση με τον τρόπο που χειρίζεται τα δημόσια πράγματα. Ανέβηκε στο βήμα και μεταξύ πολλών άλλων ανακριβειών που είπε σκόπιμα και συνειδητά, είπε ότι ευθύνομαι για το καθεστώς της προστασίας των υπουργών μέσω του νόμου. Η χώρα διέπεται από ένα καθεστώς που είναι το ίδιο από το 1864. Στην αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 με ευρύτατη πλειοψηφία η βουλή  κατέστησε αυστηρότερη τη διάταξη και στη συνέχεια ο κ. Πετσάλνικος εισηγήθηκε ένα νόμο περί ευθύνης υπουργών που ψήφισαν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Μου απέδωσε μια μομφή που είναι αυταπόδεικτα αίολη" είπε ο κ Βενιζέλος. "Επανέφερε για πολλοστή φορά το ζήτημα των περιβόητων υποβρυχίων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην κατανομή αρμοδιοτήτων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Τσιπρας αφαίρεσε την αρμοδιότητα των εξοπλισμών του ναυτικού και την ανέθεσε στον κ. Βίτσα" τόνισε.
"Όποιος τολμά να στραφεί και να προσβάλει αυτούς που έχουν υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, έχουν δώσει περιεχόμενο στα χρήματα του λαού και έχουν εφοδιάσει με σύγχρονα οπλικά συστήματα τις ένοπλες δυνάμεις, είναι ανάξιος της ιδιότητας του να είναι υπουργός εθνικής άμυνας και να απευθύνεται στο κοινοβούλιο και να ψέγει εμένα" συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και  κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι αλλάζει θέση κάθε μέρα ίσως και δύο φορές τη μέρα.



"Ο κ. Βενιζέλος κατ’ επάγγελμα έχει αναλάβει να καλύπτει τέτοιου είδους σκάνδαλα" απάντησε ο Πάνος Καμμένος παίρνοντας τον λόγο, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Βενιζέλος στην εξεταστική στη βουλή έλεγε ότι οι λογαριασμοί για τις off shore εταιρείες του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι αριθμοί τηλεφώνων. "Κάπως έτσι έκλεισε η υπόθεση τότε", είπε και συνέχισε σε υψηλούς τόνους.
"Είναι αμετανόητος και συνεχώς γίνεται χειρότερος στην παρουσία του στο δημόσιο λόγο" ανταπάντησε ο κ. Βενιζέλος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου