Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Έξαλλος ο Κουρουμπλής με την Μπουσδούκου: Ελάτε στην Ειδομένη να τα κάνετε εσείς καλύτερα


Έξαλλος έγινε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μιλώντας με την δημοσιογράφο, Άννα Μπουσδκούκου.

Οταν η Αννα Μπουσδούκου ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών γιατί το κράτος εγκαίρως δεν έδωσε το «παρών», προκειμένου να απομακρύνει τους πρόσφυγες από εκεί, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξουν τα σύνορα, ο κ. Κουρουμπλής εμφανώς ενοχλημένος από το ερώτημα απάντησε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ «ελάτε εσείς εδώ που το ξέρετε καλύτερα το θέμα να το αντιμετωπίσετε».
Η απάντηση από την Αννα Μπουσδούκου ήταν άμεση: «Εγώ, κύριε Κουρουμπλή, δεν είμαι μέλος της κυβέρνησης εφόσον μου αναφέρεστε προσωπικά, ούτε υπουργός. Δεν κάνω τον εισαγγελέα, άλλα θα προσέχετε τη διατύπωσή σας».


Κουρουμπλής: «Δεν θα απαντάτε εσείς, θα ρωτάτε εμένα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν μείνουν εδώ θα φύγουν γρήγορα όταν ανοίξουν τα σύνορα. Πώς εσείς που τα ξέρετε τόσο καλά λέτε ότι θα το κάνουμε; Θα τους πάρουμε με τη βία να τους φέρουμε κάτω;» .
Μπουσδούκου: «Δεν αντιλαμβάνομαι τον τόνο σας».
Κουρουμπλής: «Επιτέλους να υπάρχει και ένα μέτρο σε αυτά που λέτε στις τηλεοράσεις».
Μπουσδούκου: «Δεν αντιλαμβάνομαι τον τόσο σας, κύριε υπουργέ. Εντάξει, είναι πολύ εύκολο να ανακαλύπτετε εχθρούς».
Κουρουμπλής: «Στον βωμό της τηλεθέασης να μη λέμε πράγματα στην τηλεόραση που προσβάλλουν τη χώρα».
Μπουσδούκου: «Πώς βρήκαν χώρο να δράσουν οργανώσεις και να έχουμε περιστατικά όπως έγινε την Καθαρά Δευτέρα και έφτασε σε δεύτερο χρόνο το ελληνικό κράτος να μοιράζει φυλλάδια ενημέρωσης σήμερα;».
Κουρουμπλής: «Το ελληνικό κράτος έχει μία τρικυμία να αντιμετωπίσει που κανένα κράτος μόνο του και με τον μηχανισμό που διαθέτει δεν θα ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει».
Μάλιστα, ο κ. Κουρουμπλής παρομοίασε την κατάσταση με τον τυφώνα «Κατρίνα» στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, λέγοντας «ακόμα σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στις σκηνές. Λοιπόν με αυτοθυσία των ανδρών της αστυνομίας και του στρατού και αυτά να τα τονίζεται γιατί είναι ντροπή να απαξιώνετε την προσπάθεια του ελληνικού κράτους».
Μπουσδούκου: «Δεν καταλαβαίνω σε ποιον αναφέρεστε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου