Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κωνσταντινόπουλος: Αύριο καταθέτω αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντινέα

Κωνσταντινόπουλος: Αύριο καταθέτω αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντινέα


Αγωγή θα καταθέσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Αφορμή στάθηκε ένα «θερμό» επεισόδιο κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κωνσταντινέας επιχείρησε να ηρεμήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καμμένος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε τον κ. Βενιζέλο, τον ακούμπησε στον ώμο και του είπε να καθίσει κάτω.
Αμέσως τον πλησίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και του είπε ότι δεν έχει καμία δουλειά να ακουμπάει τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Έμαθα ότι σπούδασες με τα λεφτά του ΠΑΣΟΚ στη Ρουμανία».
Πριν από  λίγο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα καταθέσει αγωγή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό συκοφάντη».
«Ο κ Κωσταντινέας(Βουλ ΣΥΡΙΖΑ)με κατηγόρησε στην ολομέλεια οτι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή» έγραψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου