Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ» Μπαλαούρας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία»

Μπαλαούρας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία»



Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα ενδέχεται να προκληθεί για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος είπε πως δεν θα απέρριπτε το σκέτο «Μακεδονία».
Ο κ. Μπαλαούρας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το «Βόρεια Μακεδονία», είπε ότι δεν θα έλεγε «όχι» και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο «Μακεδονία», απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το "Μακεδονία" σκέτο».
Μάλιστα, ο βουλευτής αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας πως «μπορεί να πιέζονται από άλλα σχήματα».


Πηγή: Μπαλαούρας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων: «Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/258912/mpalaoyras-gia-thema-tis-onomasias-ton-skopion-den-tha-aperripta-sketo-makedonia#ixzz44C037WOi





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου