Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

"Έχεις επιλεκτική ευαισθησία"...

Μάρδας κατά Ζωής: Έχεις επιλεκτική ευαισθησία





Στην σκληρή κριτική που του άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις δηλώσεις τους σχετικά με τους επενδυτές – πρόσφυγες απάντησε μέσω του...
προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία χαρακτήρισε ναζιστικό μέτρο την πρότασή του, για επιλεκτική ευαισθησία αφού όπως λέει «πέρυσι ζητήθηκαν 5 εκ ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής (με αποθεματικά 65 εκ. ευρώ) για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης και γη τότε πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε πεισματικά».

«Ως προς την εισήγηση αναφορικά με την προσέλκυση Σύριων επιχειρηματιών – προσφύγων που θα μπορούσαν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

1. Όλα αποτελούν μια εισήγηση, που βασίζεται στην υφιστάμενη διεθνή εμπειρία, η οποία αναφέρεται σε επενδυτές- πρόσφυγες και βρίσκεται παντού αναρτημένη.

2. Δεν αποτελεί πολιτική αιχμής, αλλά εντάσσεται στα θέματα της πολιτικής χαμηλών ταχυτήτων

3. Δε θέτει διακριτική συμπεριφορά ανάμεσα στους πρόσφυγες. Το πρόγραμμα λόγου χάρη της ενοικίασης κατοικίας για όλους τους πρόσφυγες είναι ένα από τα τέσσερα προγράμματα προσωρινής εγκατάστασης του ΟΗΕ-ECHO.

4. Ως προς το χαρακτηρισμό εκ μέρους της κας Κωνσταντοπούλου ότι η όλη πρόταση είναι ναζιστικό μέτρο, να υπενθυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκαν πέρυσι 5 εκ ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής (με αποθεματικά 65 εκ. ευρώ) για τη χρηματοδότηση του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης η τότε πρόεδρος της Βουλής με όλη την ευαισθησία που τη διακρίνει (επιλεκτική φυσικά) αρνήθηκε πεισματικά να συμβάλει» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου