Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΛΟΓΩ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ Αναβλήθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή

Αναβλήθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή
Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής ο πρωθυπουργός, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.
     
Την πρωτοβουλία για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είχε αναλάβει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός ενώ με νέα επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε τη μετάθεσή της να γίνει την Δευτέρα.
Επίσης ο πρωθυπουργός, για τον λόγο αυτό, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ότι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν κληθεί στο Μαξίμου οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας.
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας σε μήνυμα που ανήρτησε στο twitter, εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο βελγικό λαό.
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο βελγικό λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου