Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Φρουρός των μνημονίων» ο Μάρδας αδειάζει 6 χρόνια Τσίπρα : «Δειλές οι προηγούμενες κυβερνήσεις που… δεν εφάρμοσαν τα μνημόνια»!


Απίστευτο! Ποιος να το προέβλεπε πριν λίγους μήνες! Ένα μεγαλόπρεπες άδειασμα σε όλη την στρατηγική και την ρητορική του Αλέξη Τσίπρα τα τελευταία 6 χρόνια επιφύλασσε η σημερινή συνέντευξη του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα στον ΣΚΑΙ. Κόντρα σε όλη την επιχειρηματολογία του Μαξίμου ο κ. Μάρδας εμφανίζεται ως «φρουρός των μνημονίων» και εγκαλεί ως δειλές τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν εφάρμοσαν τα μέτρα των μνημονίων .

«Το τραγικό λάθος σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο μιας δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τρέναρε η εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας.
Στη συνέχεια μάλιστα συνέκρινε την Ελλάδα με την Τουρκία η οποία όπως είπε αντιμετώπισε και αυτή πρόβλημα στις αρχές του 2000 «αλλά τα μέτρα που επέβαλε ήταν κατά πολύ ελαφρύτερα από τα μέτρα που επιβάλλαμε εμείς».
Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κυβερνητική πλειοψηφία (κάτι που υποστήριξε νωρίτερα και ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής), προσθέτοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει γρήγορα τα μέτρα, παρά τη διαφωνία της με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου