Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τραγάκης: Αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγάκης: Αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ
Ξημερώματα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ανακοίνωσε επισήμως τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, στο  100% της Επικράτειας.
Επί εγκύρων ψηφοδελτίων 404.078 έλαβαν:  
Ευάγγελος Μεϊμαράκης : 39,8%   (160.823 ψήφους)
Κυριάκος Μητσοτάκης :  28,5%   (115.162 ψήφους)
Απόστολος Τζιτζικώστας : 20,3 %  (82.028 ψήφους)
Άδωνις Γεωργιάδης :         11,4 %  (46.065 ψήφους)
«Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση και επιβεβαιώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά τη διαδικασία παρουσιάσθηκαν κάποια τεχνικά θέματα που αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς, γι’ αυτό χρειασθήκαμε και περισσότερο χρόνο.
Μην ξεχνάτε ότι τρεις λειτουργίες έκανε η Επιτροπή μας: Έκανε τη λειτουργία των εφορευτικών επιτροπών, τη λειτουργία των Προέδρων, δηλαδή των δικαστικών για τις Εθνικές Εκλογές και την επιβεβαίωση που γίνεται από τα Πρωτοδικεία. Αυτός ήταν και ο λόγος για την καθυστέρηση» ανέφερε ο κ. Τραγάκης και πρόσθεσε:
«Προσκαλώ, αλλά και παρακαλώ τους 400.000 και πλέον Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το ανώτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα, για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να το επαναλάβουν και στις 10 Ιανουαρίου 2016.
Για να αποδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ ενωμένη και δυνατή για να ανταποκριθεί στον εθνικό της ρόλο σε μία δύσκολη συγκυρία για το καλό της χώρας».
Δείτε το βίντεο

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου