Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

«Σεισμός» από την… παρέμβαση του μικρού Καραμανλή! «Το DNA της ΝΔ είναι καραμανλικό»

Τις προθέσεις του ξεκαθάρισε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο γιος του Αχιλλέα, εν όψει των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News «το DNA της ΝΔ είναι καραμανλικό εξ ορισμού», για να αναφέρει στη συνέχεια πως θα στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάτι που ήταν δεδομένο, αφού οι «καραμανλικοί» προσβλέπουν στην επιστροφή τους στην ηγεσία της ΝΔ με τον «Βαγγέλα» στο τιμόνι της «γαλάζιας» παράταξης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ιδιοκτήτες του κόμματος είναι οι 400.000 πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν πρόεδρο» και υποστηρίζει πως «ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι… αντι – Τσίπρες, ευτυχώς».
Εν συνεχεία, εξέφρασε την αταλάντευτη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας πως «ο φιλελευθερισμός πρέπει να ευνοεί τους πολλούς, όχι τους λίγους και πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες πως θα το πετύχουμε. Και σε αυτό θεωρώ πως το πλεονέκτημα έχει ο Μεϊμαράκης».
Όσον αφορά στο «φλέρτ» Καραμανλή με Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει, πως «το μόνο που δείχνει το τηλεφώνημα τις κρίσιμες ώρες της διαπραγμάτευσης είναι η αγωνία του πρώην πρωθυπουργού για το μέλλον του τόπου και η απόλυτη αίσθηση εθνικής ευθύνης που τον διακατέχει σε μία κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου