Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πρόστιμο-«μαμούθ» 3 εκατ. ευρώ σε γνωστό πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας!


«Μαύρα» Χριστούγεννα θα κάνει στέλεχος της ΝΔ και μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά, αφού η Εφορία του έστειλε… ραβασάκι να πληρώσει πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο γνωστός πολιτικός είχε το πρόστιμο θυροκολλημένο στο σπίτι του το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ειδοποίηση της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών πως θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του, το οποίο εάν δεν πληρώσει, τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Αναλυτικά όπως γράφει ο «Βηματοδότης»:
«Βρήκε το πρωί της Τετάρτης θυροκολλημένο στο σπίτι του σημείωμα της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών ότι θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ  ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του για την οποία, να θυμίσω, ότι όταν έσκασε προκλήθηκε μεγάλος πολιτικός ντόρος.
Τα μαύρα μαντάτα που έλαβε με τη θυροκόλληση ο εν λόγω πολιτικός έγιναν ακόμα πιο μαύρα με τη σημείωση των ελεγκτικών αρχών ότι εάν δεν πληρώσει τα 3 εκατ., τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, το οποίο οι πάντες γνωρίζουν ότι είναι αδίκημα που δεν παραγράφεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου